Wij verkopen al jaren nieuwe en gebruikte hondenaanhangers, transportkennels en toebehoren van diverse merken

Wij zijn nu gespecialiseerd in het merk WT-METALL & METBOX en hebben diverse 1, 2, 3, 4, 5 & 6 vaks aanhangers op voorraad, we ruilen ook uw gebruikte aanhanger in of verkopen deze in opdracht indien u dat wenst.  

Doordat wij onafhankelijk zijn en willen blijven kunnen wij nagenoeg alles leveren veelal op korte termijn en tegen concurrerende prijzen.

Alle nieuwe aanhangers bij ons aangekocht worden geleverd met garantie en indien gewenst met benodigde homologatie, export, TÜV papieren of een kenteken voor het land waar dat van toepassing is.

Goederen verkocht buiten Nederland maar binnen de EU kunnen in aanmerking komen voor de "intercommunautaire levering", dit houdt in dat de koper geen btw hoeft te betalen bij aankoop, vraag gerust of u hiervoor in aanmerking komt.

De prijs die wij afgeven is altijd inclusief btw en opgegeven extra's, afgehaald in Dreumel of plaats in overleg, u betaald dus niet achteraf extra voor bijvoorbeeld "kosten rijklaar maken" of "transportkosten". 

Uiteraard willen wij u graag -met kennis van zaken- informeren over de verschillende uitvoeringen en de daarbij behorende prijzen.

Wij wensen u veel plezier op onze website.

Johan van Emst / +31 (0)6 517 416 71 (ook whatsapp)